Hoe weet ik over hoeveel beltegoed ik nog beschik?

Meld je snel en eenvoudig aan in de klantenzone of de My BASE app

• Klantenzone
    Je vindt je beltegoed en de geldigheidsduur ervan meteen terug in de navigatiebalk.
  • My BASE app
    Bovenaan op het eerste scherm vind je onmiddellijk je beltegoed terug.

Liever een sms?

• Automatische sms: na elke oproep ontvang je een automatische sms met de kosten van je gesprek, het saldo van je beltegoed en sms'en naar BASE.
  • Consult-dienst: sms gratis CONSULT naar 1912 of bel 1979 (gratis in België). Je krijgt dan een bericht met het saldo van je beltegoed en je gratis minuten naar BASE.