Hoe mobiel verbruik nakijken?

In de My BASE app of je klantenzone

Je verbruik checken waar je maar wil?
Ontdek de My BASE app! Of bekijk je verbruik in je klantenzone. Daar vind je ook nog wat extra details.

Liever per sms?

Sms gratis CONSULT naar 1912.
Je krijgt dan een bericht met je resterende bedrag of met het aantal belminuten, sms'en en data dat je nog overhebt.

Goed om te weten

• Een limiet instellen voor je dataverbruik?
    Ga in de My BASE app of in je klantenzone naar "Mijn instellingen" - "Dataverbruik".
  • Hou er rekening mee dat je recentste verbruik mogelijk nog niet werd meegeteld.
    Dat kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je in het buitenland bent. We moeten dan eerst de verbruiksgegevens ontvangen van de plaatselijke operator.