Hoe kan ik mijn tariefplan wijzigen?

BASE is altijd al opgekomen voor vrijheid. Al onze abonnementen voor particulieren hebben een contract van onbepaalde duur. Je hebt dus zelf de vrijheid om je abonnement aan te passen wanneer je dat wil.

Wijzig je tariefplan online

Het makkelijkste verander je van tariefplan in je persoonlijke klantenzone. Klik op de knop "Wijzig je tariefplan", selecteer het gewenste tariefplan en bevestig je keuze. Na de verwerking van je aanvraag ontvang je een bevestigingsbericht.

Heb je je keuze nog niet gemaakt?

Ons volledig aanbod kan je online bekijken. Van zodra je je keuze hebt gemaakt kan je je abonnement ook gemakkelijk aanpassen door op "Verander" te klikken.

Je kan ook terecht in een BASE shop of ander verkooppunt. Na analyse van je belprofiel, kiezen we dan samen de beste formule.