Waar vind ik de instellingen van mobiel internet voor mijn gsm?

Zoek allereerst uit of je toestel internetgebruik ondersteunt. Dit doe je door je handleiding te raadplegen.

2 manieren om je toestel gebruiksklaar te maken

1. Configuratie via sms
    De instellingen worden gratis per sms doorgestuurd. Je hoeft enkel je gsm-model en telefoonnummer in te geven. Configureren per sms is heel eenvoudig. Je dient de sms met de juiste instelling enkel op te slaan om deze op je toestel te configureren.
  2. Manuele configuratie
    Je kan de instellingen ook zelf in je gsm invoeren. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je toestel. Manueel instellen kan heel eenvoudig aan de hand van de voorbeeldstappen.

Let op

Schakel je toestel even uit en opnieuw aan, zodat de verschillende instellingen goed kunnen worden doorgevoerd!